Ejendomsservice er en samlet betegnelse for et firma, der leverer en række serviceydelser, som er nødvendige for, at en ejendom eller et firmadomicil fungerer som det skal. I den forbindelse kan der være tale om en lang række af forskellige opgaver alt efter, hvad der kræves af den pågældende kunde. Typisk vil der være tale om rengøring af fællesarealer, vedligeholdelse af ejendommen og omkringliggende fælles udearealer.

Hvis du går med overvejelser omkring, hvorvidt en ejendomsservice, kunne være noget for dig, så kommer her en liste med potentielle opgaver, som du med fordel kan udlicitere til et professionelt firma.

Hvilke opgaver varetager en ejendomsservice?

En ejendomsservice kan som regel udføre en del forskellige arbejdsopgaver i forbindelse med den daglige vedligeholdelse af din ejendom. Det kan for eksempel være pudsning og polering af alle udvendige vinduer. Det er især vigtigt, hvis der er tale om et firma, fordi facaden er det første, som dine kunder ser, når de nærmer sig bygningen.

Drejer det sig om en beboelsesejendom, så kan trappevasken eller rengøring af andre fællesarealer være en fornuftig opgave at lade en ejendomsservice stå for, da det er steder, som dine beboere ofte benytter sig af, men som du måske ikke har givet beboerne ansvaret for i lejekontrakten.

Lad en ejendomsservice klare den udvendige vedligeholdelse

De offentlige snemaskiner når sjældent helt ind omkring bygninger, som ligger langs med vejen, og som ejer har du et særligt ansvar for at holde fortovet omkring dine bygninger farbare og fri for sne. Her kan det være en fordel at overlade ansvaret til en ejendomsservice, så du kan være sikker på, at du har overholdt alle regler uden selv at skulle ud at tjekke hele vinteren igennem.

I sommerhalvåret kan det være praktisk med en ejendomsservice, der sørger for at beplantningen passes, som den skal, og at alle udeområder til hver en tid er ryddelige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *